Werkwijze - Rodermond-Interieurarchitect
1261
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1261,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ontmoeting
Jij hebt een droom, een bijzondere interieurwens.

Regina Rodermond kan deze droom laten uitkomen. Maar daarvoor is eerst een persoonlijke klik nodig. ‘Dezelfde taal spreken’ noemt Regina dat. En hoe kom je daar beter achter dan tijdens een eerste ontmoeting?

Ontwerpfase
Je bent tevreden over de ontmoeting, de ontwerpfase kan beginnen. 

Regina gaat op zoek naar inspiratie en schetst er enthousiast op los. Stap voor stap worden jouw wensen vertaald naar een prachtig ontwerp. Eerst in de vorm van schetsen en sfeerbeelden, daarna in de vorm van concrete plattegronden en 3D ontwerpen. De basis voor jouw nieuwe interieur is gelegd.

→ Ontwikkeling
De ontwerpen van Regina zijn duidelijk en helder. De uitvoerders van jouw project weten daardoor precies wat de bedoeling is. 

Liefst is Regina van begin tot eind bij de ontwikkeling betrokken. Zo weet je zeker dat elk gevoel, elk idee op de juiste manier tot uiting komt. En zo weet Regina zeker dat jij straks met een glimlach je nieuwe interieur binnenstapt. 


Creativiteit kent geen grenzen

→ Ontdekking
Stapsgewijs wordt jouw interieurwens vertaald naar een definitief eindresultaat. 

Dit levert een prachtig schouwspel van materialen, kleuren en composities op. Duidelijk gecreëerd met oog voor detail. Als het moment van oplevering is aangebroken kom je tot een bijzondere ontdekking. Jouw interieurwens blijkt geen droom, ze blijkt de volle werkelijkheid!


Creativiteit kent geen grenzen