homepagina - Rodermond-Interieurarchitect
488
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-488,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,fs-menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Is het tijd voor
een nieuw interieur?

Een interieur dat past bij jouw budget en precíes het juiste gevoel uitademt? Dan schakel je Regina Rodermond in.
Zij ontwerpt, inspireert en realiseert, met maar één doel: een interieur creëren dat ál jouw verwachtingen overtreft.

Er is niets mooier dan je eigen tekening werkelijkheid zien worden.

Ontmoeting

Jij hebt een droom, een bijzondere interieurwens.
Regina Rodermond kan deze droom laten uitkomen. Daarvoor is een persoonlijke klik nodig. ‘Dezelfde taal spreken’ noemt zij dat. En hoe kom je daar beter achter dan tijdens een eerste ontmoeting?

Ontwerp

Je bent tevreden over de ontmoeting, de ontwerpfase kan beginnen.
Regina zoekt, bladert, knipt, plakt en schetst er enthousiast op los. Stap voor stap worden jouw wensen vertaald naar een prachtig ontwerp. Eerst in de vorm van schetsen en sfeerbeelden, daarna in de vorm van concrete plattegronden en 3-D ontwerpen. De basis voor jouw nieuwe interieur is gelegd

Ontwikkeling

De ontwerpen van Regina zijn duidelijk en helder. De uitvoerders van jouw project weten daardoor precies wat de bedoeling is. Liefst is Regina van begin tot eind bij de ontwikkeling betrokken. Zo weet je zeker dat elk gevoel, elk idee op de juiste manier tot uiting komt.

Ontdekking

Stapsgewijs wordt jouw interieurwens vertaald naar een definitief eindresultaat. Dit levert een prachtig schouwspel van materialen, kleuren en composities op. Duidelijk gecreëerd met oog voor detail. Als het moment van oplevering is aangebroken kom je tot een bijzondere ontdekking. Jouw interieurwens blijkt geen droom, ze blijkt de volle werkelijkheid!

Ik experimenteer graag met materialen en kleuren.